Muzey KİV-də
24 İyun, 2021
Muzey əməkdaşı İctimai radionun efirində

Muzeyin Arxeologiya elmi fond şöbəsinin kiçik elmi işçisi Aslan Qasımov İctimai radionun efirində yayımlanan “Günün birinci yarısı” verilişində qonaq qismində çıxış etmişdir.

A.Qasımov Muzeyin yerləşdiyi H.Z.Tağıyev sarayı barədə ətraflı məlumat verib. Həmçinin verilişdə AMEA Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin tarixi, burada nümayiş olunan eksponatlar, muzey işinin təşkili, elmi işlər haqqında dinləyicilərə informasiya verilmişdir.

Bununla yanaşı Muzey əməkdaşı Muzeydə hazırda fəaliyyətdə olan “Anadır arzulara hər zaman Qarabağ” və “Nizami Gəncəvi və Azərbaycan Atabəyləri dövləti” sərgilərindən danışmış və dinləyicilər sərgiləri ziyarət etmək üçün dəvət olunmuşdur.

Muzey əməkdaşı A.Qasımov verilişin aparıcısı Nərmin Aşşurzadəni və dinləyiciləri maraqlandıran digər sualları da cavablandırmışdır.