Muzey KİV-də
15 Oktyabr, 2020
“Qarabağ bizimdir, Qarabağ Azərbaycandır” adlı tədbir keçirilib

15 oktyabr 2020-ci ildə AMEA Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyində Yeni Azərbaycan Partiyası Səbail rayon Təşkilatı və AMEA Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin “Elmi-kütləvi iş və təhsil” şöbəsinin birgə təşkilatçılığı ilə Azərbaycan Respublikasının dövlət müstəqilliyinin bərpasının 29-cu ildönümünə həsr olunmuş “Qarabağ bizimdir, Qarabağ Azərbaycandır!” adlı tədbir keçirilmişdir.

“Azərbaycan” himninin səsləndirilməsi ilə açılan tədbirdə SƏS TV-nin hazırladığı Azərbaycan Respublikasının dövlət müstəqilliyi tarixi, həmçinin müasir dövrdə dövlətimizin uğurları barədə kadrlardan ibarət videoçarxın nümayişindən sonra Vətənimiz uğrunda şəhid olanların əziz ruhu bir dəqiqəlik sükutla yad edilmişdir.
Tədbirin rəsmi hissəsində çıxış edən AMEA Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin “Azərbaycan tarixçiləri” ilk ərazi təşkilatının sədri Pərvanə Əzimova tədbir iştirakçılarını salamlayaraq, “Ulu öndər Heydər Əliyev: “Müstəqil Azərbaycan naminə!”” adlı məruzəsini təqdim etmişdir.sia.az