16 Fevral, 2021
Muzeyin əməkdaşları beynəlxalq konfransda iştirak ediblər
MATM-nin Etnoqrafiya fondunun müdiri, t.ü.f.d. S.Nəsirova və Beynəlxalq əlaqələr şöbəsinin elmi işçisi, t.ü.f.d. F.Ağayev Özbəkistan İncəsənət Akademiyası və Kəmaləddin Behzad adına Milli İncəsənət və Dizayn İnstitutunun birgə təşkilatçılığı ilə keçirilmiş "Наука и художественное образование в современном обществе: актуальные проблемы и инновационные исследования " adlı beynəlxalq onlayn konfransda iştirak ediblər.
S.Nəsirovanın Muzeyin təkəlduz və süzəni tikmə kolleksiyasından bəhs edən “О двух похожих видах вышивки, популярных в Азербайджане и Средней Азии” (c.49-55) və F.Ağayevin “Юбилеи Низами и Навои в блокадном Ленинграде в 1941 году – как это было” (c.55-56) adlı məruzələri konfransın Materiallar toplusunda nəşr olunub. Sonda məruzəçilərə sertifikatlar təqdim edilib.