Nəşrlər
18 İyun, 2020
AMEA-nın Prezidenti, akademik Ramiz Mehdiyev Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyində olub

Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin 100 illiyi ərəfəsində AMEA-nın Prezidenti akademik Ramiz Mehdiyev və AMEA-nın birinci vitse-prezidenti akademik İsa Həbibbəyli təmir-bərpa işlərindən sonra muzeyin vəziyyəti ilə tanış olmaq məqsədilə muzeyə gəlmişlər. Muzeyin direktoru, akademik Nailə Vəlixanlı onlara muzeydə aparılmış bərpa işləri haqqında məlumat vermiş, Hacı Zeynalabdin Tağıyevin yeni materiallarla və iriölçülü ekranla (touchscreen) təchiz edilmiş xatirə muzeyi, İkinci dünya müharibəsinin 75 illiyinə həsr olunmuş sərgi ilə tanış etmişdir. Akademik R.Mehdiyev muzeyin pandemiya dövrü fəaliyyəti və muzeyin yeni nəşrləri haqqında ətraflı məlumat almışdır.