Elmi tədbirlər
06 Sentyabr, 2023
Muzeydə Akademik Nailə Vəlixanlıya həsr olunmuş beynəlxalq konfransın bağlanış mərasimi keçirildi

Bu gün, sentyabrın 6-ı Türkiyə Cümhuriyyəti Aydın Adnan Menderes Universiteti, Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyi və d. elmi-tədqiqat və təhsil müəssisələrinin təşkilatçılığı ilə muzeyin direktoru, akademik Nailə Vəlixanlıya həsr olunmuş “17-ci Beynəlxalq türk sənəti, tarixi və folkloru” adlı konfransda seksiyalar üzrə məruzələr dinlənildikdən sonra bağlanış mərasiminə keçid edilib. Mərasimdə konfrans təşkilatçıları və muzey rəhbərliyi adından iştirakçılara təşəkkür bildirilib. Həmçinin, müxtəlif maraqlı mövzularda olan məruzələrin gələcəkdə tədqiqat mənbəyi olacağı da vurğulanıb.

Sonda iştirakçılar sertifikatla mükafatlandırılıb və Türkiyədən iştirak edən qonaqlara muzeyin adından hədiyyələr təqdim edilib.