11 Sentyabr, 2015
Dövlət Xüsusi Mühafizə Xidmətinin hərbi qulluqçuları Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyində olmuşlar

photoMilli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin Elmi maarifləndirmə planına uyğun olaraq hərbi vətənpərvərlik tərbiyəsinin yüksəldilməsi istiqamətində mühüm işlər aparılır. Bunula əlaqədar mütəmadi olaraq respublikanın güc strukturlarının nümayəndələrinin muzeyə ziyarəti təşkil olunur.

2015-ci il sentyabr ayının 11 –də Dövlət Xüsusi Mühafizə Xidmətinin hərbi qulluqçuları muzeyi ziyarət etmişlər. Ekskursiyaçı Günay Gülməhəmmədova hərbi qulluqçulara tariximizin müxtəlif dövrləri barədə ətraflı məlumat vermiş,onları maraqlandıran sualları cavablandırmışdır. Qonaqlar muzeyin daimi ekspozisiyası, H.Z.Tağıyevin ev-muzeyi, eləcə də muzeydə fəaliyyət göstərən “Azərbaycan II Dünya müharibəsi illərində” sərgisi ilə tanış oldular.

photo photo