03 Dekabr, 2015
Gürcüstan Respublikası Müdafiə Nazirliyinin nümayəndə heyəti Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyində olmuşdur

imgAzərbaycan Respublikasında işgüzar səfərdə olan Gürcüstan Respublikası Müdafiə nazirliyinin nümayəndə heyəti və onları müşayyət edən şəxslər Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyində olmuşlar.

Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin daimi ekspozisiyası, eləcə də Hacı Zeynalabdin Tağıyevin ev-muzeyi ilə tanış olan qonaqlara Azərbaycan tarixinin maddi mədəniyyətini, uzaq keçmişini əks etdirən eksponatlar haqqında məlumat verilmiş, qonaqları maraqlandıran suallar ətraflı cavablandırılmışdır. Qonaqlar Azərbaycanın maddi mənəvi sərvətlərinin qorunduğu Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyindən xoş təəssüratlarla ayrıldılar.

img img