04 Dekabr, 2015
Türkiyənin baş naziri Əhməd Davudoğlunun həyat yoldaşı Sare Davudoğlu Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyində olmuşdur

imgAzərbaycanda rəsmi səfərdə olan Türkiyənin baş naziri Əhməd Davudoğlunun həyat yoldaşı Sare Davudoğlu və onu müşaiyət edən şəxslər Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyində olmuşlar.

Qonaqları AMEA-nın İctimai Elmlər Bölməsinin aka­de­mik-katibi Nərgiz Axundova və Muzeyin direktor müavini Nərgiz Əliyeva qarşıladılar. Qonaqlar Azərbaycan tarixinin ən qədim dövrdən bu gününü əks etdirən ekspozisiya zalları ilə tanış edildi. Qonaqlar Muzeyin daimi ekspozisiyası, eləcə də H.Z.Tağıyevin ev muzeyini gəzib Azərbaycan tarixi haqqında ətraflı məlumat aldılar. Səfərindən xatirə olaraq Sare Davudoğlunun Muzeyə hədiyyə etdiyi mücrü muzeyin Xatirə əşyaları və hədiyyələr fondunda qorunacaq.

Sonda qonaqlar Muzeyin xatirə kitabına öz ürək sözlərini yazdılar. Xoş təəssüratlarla ayrılan qonaqlara muzeyin kataloqları, bukletləri hədiyyə olundu.

img img img img