11 Dekabr, 2015
Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyində “Tarix fənninin başqa fənlərə inteqrasiyası” layihəsi çərçivəsində növbəti görüş keçirildi

imgMilli Azərbaycan Tarixi Muzeyində “Tarix fənninin başqa fənlərə inteqrasiyası  “Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin eksponatları əsasında” layihəsi çərçivəsində növbəti görüş keçirildi.

Görüşdə Nəsimi rayonu Texniki Humanitar litseyinin tarix  müəlliməsi Gülşən Muradzadə 5,9 və 10 siniflərin qabaqcıl şagirdlər ilə iştirak etdi. Şagirdlər muzeyi ziyarət etməmişdən əvvəl Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin Elmi maarif şöbəsinin  aparıcı elmi işçisi Nardanə Yusifova onlarla layihənin məqsədi, onların bu layihədə necə iştirak edə biləcəkləri haqqında məlumat verdi.

Eyni zamanda N.Yusifova şagirdlərə bu layihənin onların gələcəkdə necə bir mütəxəssis, əhatəli biliyə malik şəxsiyyət kimi formalaşmasındakı rolu haqqında da qısa da olsa məlumat verdi.

Görüş şagirdlərin böyük marağına səbəb oldu, onlar növbəti görüşə hansı təklif və tapşığıqlarla gələcəkləri haqqında da məlumat aldılar.

img img