18 Yanvar, 2016
Muzeyin əməkdaşı “Lider” Telekanalında “H.Z.Tağıyev irsinin öyrənilməsi və təbliği” barəsində çıxış etmişdir

zMuzeyin əməkdaşı Sahibə Ələkbərova “Lider” Telekanalının “Tezdən oyan” verlişində “H.Z.Tağıyev irsinin öyrənilməsi və təbliği” haqqında çıxış etmişdir.

“Lider” Telekanalının qonağı olmuş S.Ələkbərova Hacı Zeynalabdin Tağıyev mülkündə yerləşən Tarix Muzeyi ilə yanaşı, “H.Z.Tağıyevin xatirə muzeyi”nin də fəaliyyət göstərməsi, gələn yerli və xarici qonaqları daha çox maraqlandıran suallar və onların təəssüratları haqqında maraqlı məlumatlar vermişdir. O, muzeydə həm də “H.Z.Tağıyev klubu”nun da fəaliyyətindən bəhs etmişdir. Bu kluba üzv olan məktəblilərə və tələbələrə H.Z.Tağıyev irsi dərindən öyrədilir.

z z