10 Oktyabr, 2016
Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin Elmi Şurasının iclası keçirildi.

Oktyabrın 10-da AMEA Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin Elmi Şurasının iclası keçirildi. İclası giriş sözü ilə açan muzeyin direktoru akademik Nailə Vəlixanlı gündəlikdə duran məsələlər barədə məlumat verdi.

İlk öncə Elmi Şura adından muzeyin Elmi maarifləndirmə və ekskursiyaların təşkili şöbəsinin müdiri t.ü.f.d. Bəxtiyar Sayılov 60 illik yubileyi münasibəti ilə təbrik olundu. İclasda muzeyin Təhsil şöbəsinin yaradılması haqqında qərar qəbul edildi və şöbənin əsasnaməsi təsdiq olundu. İllik hesabatların hazırlanması ilə əlaqədar məsələlər müzakirə olundu və şöbələrin cari il noyabrın 30-dək hesabatları elmi katibə təqdim edilməsi haqqında qərar çıxarıldı.Elmi Şurada həmçinin Numizmatika və epiqrafika elmi fond şöbəsinin müdiri, t.ü.e.d. Əli Rəcəblinin və Elmi ekspozisiya və sərgilərin təşkili şöbəsinin elmi işçisi Emin Dadaşovun xarici ezamiyyət haqqında hesabatları dinlənildi. Muzeyin dissertantı İlahə Xantəmirovanın işdən çıxması və Türkiyədə doktoranturaya daxil olması ilə əlaqədar onun muzeyin dissertanturasından xaric edilməsi haqqında qərar çıxarıldı. İclasın sonunda bəzi kadr məsələlərinə baxıldı.

Fotoşəkillərə burada baxa bilərsiniz:

lası giriş sözü ilə açan muzeyin direktoru akademik Nailə Vəlixanlı gündəlikdə duran məsələlər barədə məlumat verdi. İlk öncə Elmi Şura adından muzeyin Elmi maarifləndirmə və ekskursiyaların təşkili şöbəsinin müdiri t.ü.f.d. Bəxtiyar Sayılov 60 illik yubileyi münasibəti ilə təbrik olundu.

İclasın sonunda bəzi kadr məsələlərinə baxıldı.Oktyabrın 10-da AMEA Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin Elmi Şurasının iclası keçirildi.

İclasın sonunda bəzi kadr məsələlərinə baxıldı.