26 Yanvar, 2021
"İrs-Heritage" jurnalında Muzey əməkdaşlarının məqalələri dərc olunub
Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin əməkdaşları - t.ü.f.d. Həbibə Əliyevanın "Inscriptions on Azerbaijani metal vessels" (s.22-29), Nərmin Bağırovanın "Azerbaijan's first professional female pianist Khadija Gayibova" (s.30-35), t.ü.f.d. Sənubər Qasımovanın "Coats of arms of three republics of Azerbaijan" (s.36-41), t.ü.f.d. Fərhad Cabbarovun "Beginning of Armenian terror in Shusha in 1905" (s.42-47) adlı məqalələri "İrs-Heritage" jurnalının 45-ci nömrəsində (2020, payız) dərc olunub. Həmçinin Günel Eminovanın "Габибулла Гусейнов и его фронтовые дороги" adlı məqaləsi jurnalın 105-ci nömrəsində (s.36-39)və t.ü.f.d. Səbuhi Əhmədovun "Албанский монастырь Худавенк в контексте фальсификаций" adlı məqaləsi jurnalın 106-cı nömrəsində (s.38-43) dərc olunub. Məqaləsi nəşr olunan Muzey əməkdaşlarını təbrik edir, yeni uğurlar arzu edirik.