22 Fevral, 2013
Hacı Zeynalabdin Tağıyevə abidə qoymaq təklifi

Tanınmış aktyor, rejissor, Kinematoqrafçılar, Rəssamlar, Karikaturaşılar, Fotoqraflar İttifaqlarının üzvü, “Parni iz Baku” komandasının prima-üzvü, Bəhram Bağırzadə Bakı şəhərinin merinə açıq müraciətlə çıxış etmişdir. Müraciətdə tanınmış net milyonçusu və sahibkar Hacı Zeynalabdin Tağıyevə Bakı şəhərində abidə qoymaq təklifi verilir. Təklifin müəllifi Hacı Zeynalabdin Tağıyevin

milləti qarşısındakı xidmtlərinin sadalayır, xalqın maariflənməsi və gələcək inkişafı naminə gördüyü işləyir xüsusi vurğulayır. Daha sonra o, Bakı şəhərinin mərkəzində görkəmli xeyriyyəçiyə abidə ucaltmağı təklif edir. Maraqlıdır ki, müəllif nəinki gələcək abidənin yerini təklif etmiş (Kukla teatrı ilə üzbəüz parkda), həmçinin abidənin layihəsini də vermişdir.

Müraciətin tam mətni ilə 1news.az saytının aşağıdakı linkində tanış olmaq olar: