01 Aprel, 2013
“Tarix muzeyi uşaqların gözü ilə” müsabiqəsi ilə bağlı

“Tarix muzeyi uşaqların gözü ilə”“Tarix muzeyi uşaqların gözü ilə” müsabiqəsi ilə bağlı Avropa- Azərbaycan məktəbinin şagirdləri bağda məktəbin rəsm müəllimi, Azərbaycanın əməkdar rəssamı İsmayıl Məmədov olmaqla Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyində olmuşlar.

Belə ki, 2013-cü il yanvarın 1-dən aprelin 30-dək davam edəcək sərgi ilə bağlı müxtəlif təshil ocaqları, uşaq yaradıcılıq mərkəzlərindən Muzeyə uçaqların əl işləri daxil olur. Sərgiyə ciddi yanaşmış müəllimlər öz şagirdləri ilə Muzeyə mütəmadi olaraq gəlir, buradan tariximiz və muzeyimizlə bağlı unudulmaz təəsüratlarla ayrılırlar. Əminik ki, onlar öz təəsüratlarını yaradacaqları əl işlərində tamaşaçılara çatdıra biləcklər.

Avropa- Azərbaycan məktəbinin şagirdlərinin Muzeyə səyahətlərini əks etdirən şəkillərlə Muzeyin Fotoqalereya bölümündə tanış ola bilərsiniz.