11 Dekabr, 2013

Ulu Öndər Heydər Əliyevin vəfatının 10-cu ildönümü münasibətilə anım mərasimi10 dekabr tarixində Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin “Azərbaycan Tarixçiləri” YAP ilk ərazi təşkilatının üzvləri və Muzey əməkdaşları M.Maqomayev adına Azərbaycan Dövlət Filarmoniyasında Səbail rayon İcra Hakimiyyətinin təşkilatçılığı ilə Ümummilli lider Heydər Əliyevə həsr olunmuş anım günü tədbirində iştirak etmişdilər.

Tədbirə gələn qonaqları giriş sözü ilə Səbail rayon İcra Hakimiyyətinin başçısı Asif Əsgərov salamladı. Daha sonra tədbir bədii hissə ilə davam etdirildi. Tədbir Qara Qarayev adına Dövlət kamera orkestri, incəsənət nümayəndələrinin çıxışları ilə sona çatdı.

Ulu Öndər Heydər Əliyevin vəfatının 10-cu ildönümü münasibətilə anım mərasimi