Mühüm hadisələr
01 Mart, 2021
“1 Mart - Ümumdünya Mülki Müdafiə Günü” münasibətilə Mülki Müdafiə Qərargahının tədbiri təşkil olunub

Muzeyin Mülki Müdafiə Qərargahının rəisi Rasim Sultanovun təşkilatçılığı ilə “1 Mart - Ümumdünya Mülki Müdafiə Günü” münasibətilə “Milli iqtisadiyyatın qorunmasına yönəlmiş güclü mülki müdafiə”mövzusunda tədbir keçirilmişdir.

Tədbir ölkəmizdə koronovirus pandemiyasının geniş yayılma təhlükəsinin qarşısının alınması məqsədilə məhdud sayda iştirakçı cəlb olunmaqla muzeyin şöbələrində və fondlarında keçirilmişdir. Tədbirdə tibbi fərdi mühafizə vasaitələri nümayiş etdirilmiş və onlardan düzgün istifadə qaydaları haqqında geniş məlumat verildi. İlkin həkimə qədər tibbi yardım metodları, əleyhqazdan və odsöndürücü balonlardan istifadə qaydaları izah edilərək əyani nümayiş etdirildi.