Mühüm hadisələr
16 Sentyabr, 2021
AMEA Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyi “Könlüm keçir Qarabağdan” adlı Respublika rəsm müsabiqəsi elan edir

Müsabiqənin təşkilində əsas məqsəd gənclərə vətənpərvərlik ruhunun yüksəldilməsi, həmrəylik və qəhrəmanlıq kimi ülvi hisslərin aşılanması, vətənimizin suverenliyi uğrunda Azərbaycan əsgərinin döyüş rəşadəti və şəhidlərimizin xatirəsinin yad edilməsidir.

Müsabiqənin şərtləri:

1. Müsabiqə 44 günlük Vətən müharibəsinə həsr olunur, təqdim olan rəsm əsərləri Vətən müharibəsini, Qarabağ döyüşlərini əks etdirməlidir.
  2. Hər bir müəllif müsabiqəyə yalnız bir əsər təqdim edə bilər.
  3. Əsərlər orijinal və əvvəl heç yerdə çap olunmamalıdır.
  4. Müsabiqədə 10-18 yaş arası uşaq və gənclər iştirak edə bilərlər.

Müsabiqədə iştirak etmək istəyənlər öz rəsm əsərlərini və özü haqqında məlumatı, əlaqə vasitəsini (telefon nömrəsi və e-mail) Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin İnnovasiyalar və təhsil proqramları şöbəsinə 2021-ci il noyabrın 1-dək təqdim etməlidirlər.

Müsabiqə iştirakçıları sertifikatla təltif olunacaq, Münsiflər heyəti tərəfindən müəyyən edilmiş 3 əsas qaliblərə fəxri diplom və mükafat təqdim olunacaq.

Ünvan: Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyi, Hacı Zeynalabdin Tağıyev küç. 4,

Əlaqə nömrələri: 012-493-11-34; 055-665-52-57; 055734-76-64