Mühüm hadisələr
15 Fevral, 2022
Muzeyin təşəbbüsü ilə Texniki-Humanitar liseyin şagirdləri tərəfindən “Şuşa ili”nə həsr olunmuş videoçarx hazırlanıb

AMEA Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin İnnovasiyalar və Təhsil Proqramları şöbəsinin təşəbbüsü ilə Bakı şəhəri Texniki-Humanitar liseyin rus bölməsinin 8-ci sinif şagirdləri tərəfindən liseydə Qarabağa və Şuşaya həsr olunmuş sərgi qurulub.  Sərgi esselərdən, rəsmlərdən və əl işlərindən ibarətdir.

Sərgi ilə əlaqədar  liseyin tarix müəllimi Cəmilə  İmamverdiyevanın rəhbərliyi ilə 8-ci sinif şagirdi  Aslanova Sara tərəfindən videoçarx hazırlanıb.

Sərgidə və videoçarxda muzeyin əməkdaşı Qənirə Qafarlının liseyə təqdim etdiyi Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin fondlarında qorunan Qarabağa və Şuşaya aid eksponatlar haqqında məlumatlar  və şəkillər yer alıb.