Mühüm hadisələr
09 Mart, 2022
Muzeydə "Elmi macəralar saatı" layihəsi çərçivəsində növbəti interaktiv dərslər təşkil olunub

AMEA Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyində "Elmi macəralar saatı" layihəsi çərçivəsində növbəti  interaktiv dərslər təşkil olunub. Muzeyin "Nizami Gəncəvi və Azərbaycan Atabəyləri dövləti" sərgisində keçirilən dərslərdə Bakı Modern Təhsil Kompleksinin  və Binəqədi rayonu 182 nömrəli tam orta məktəbin şagirdləri iştirak ediblər.

Dərslər İnnovasiyalar və təhsil proqramları şöbəsinin əməkdaşı Qənirə Qafarlı tərəfindən keçirilib. Dərsin birinci hissəsində şagirdlərə sərgi əsasında Nizami Gəncəvi və Azərbaycan Atabəyləri dövləti haqqında məlumat verilib, ikinci hissəsində isə intellektual oyun təşkil olunub.

Sonda İnnovasiyalar və təhsil proqramları  şöbəsinin müdiri Fəridə Şəmsi tərəfindən şagirdlərə sertifikatlar təqdim olunub.