Mühüm hadisələr
10 Oktyabr, 2022
8-ci Bakı Beynəlxalq Kitab Sərgisində Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyi sertifikatla təltif olunub

Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyi Azərbaycan Respublikasının Mədəniyyət Nazirliyinin təşkilatçılığı ilə 2022-ci il 5-9 oktyabr tarixlərində Bakı Ekspo mərkəzində keçirilən 8-ci Bakı Beynəlxalq Kitab Sərgisində nəfis tərtibatlı nəşrləri ilə təmsil olunub.

Muzeyin stendində Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin 100 illik yubileyi ilə bağlı nəşr olunmuş silsilə kitab, kataloq və dövri-elmi nəşrləri ilə yanaşı, muzeyin tədqiqatçı alimlərinin elmi əsərləri də nümayiş edilib.

5 gün boyunca davam edən sərgidə ziyarətçilər muzeyin qeyd olunan dəyərli nəşrlərini əldə edib. Həmçinin, muzeyin stendi çoxsaylı yerli və xarici qonaqların böyük marağına səbəb olub.

Beynəlxalq kitab sərgisinin son günündə  Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyi uğurlu iştirakına görə Azərbaycan Respublikasının Mədəniyyət Nazirliyi tərəfindən sertifikatla təltif olunub.