Beynəlxalq əlaqələr
05 Dekabr, 2022
Muzey əməkdaşı beynəlxalq konfransda çıxış edib

2022-ci il dekabrın 2-də Rusiya Federasiyasının Həştərxan şəhərində  Rusiyada “Naməlum Əsgər Günü”nə həsr olunmuş "Gənclərin vətənpərvərlik tərbiyəsi və Vətənin müdafiəsi zamanı həlak olanların xatirəsinin əbədiləşdirilməsi" adlı beynəlxalq konfrans keçirilib.

Onlayn formatda keçirilən konfransda Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin Beybnəlxalq əlaqələr və ictimaiyyətlə iş şöbəsinin elmi işçisi, t.ü.f.d. Fuad Ağayev “Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin kolleksiyasında Brest qalası müdafiəçilərinin materialları” adlı  məruzə ilə çıxış edib.  Məruzədə  azərbaycanlıların Brest qalasının müdafiəsində iştirakı ilə bağlı məsələlərə toxunulub. Mövzu ilə bağlı verilmiş suallar məruzəçi tərəfindən ətraflı cavablandırılıb.