Mühüm hadisələr
14 İyun, 2023
Muzeydə “Milli Qurtuluş Günü”nə həsr olunmuş tədbir keçirildi

Bu gün, 14 iyun Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyində Yeni Azərbaycan Partiyasının “Azərbaycan tarixçiləri” ilk ərazi təşkilatının təşəbbüsü ilə “Milli Qurtuluş Günü”nə həsr olunmuş “Müstəqilliyimizin xilaskarı” adlı tədbir keçirilib.

Tədbir Azərbaycan Respublikasının Dövlət Himninin səsləndirilməsi ilə başlayıb. Tədbirdə mövzu ətrafında məruzələr dinlənilib. YAP “Azərbaycan tarixçiləri” ilk ərazi təşkilatının sədri, muzeyin aparıcı elmi işçisi, t.ü.f.d., dosent Bəhmən Kərimov, Yeni Azərbaycan Partiyasının Səbail rayon təşkilatının sədr müavini Nicat Hüseynov, YAP “Azərbaycan tarixçiləri” ərazi təşkilatının üzvləri- muzeyin baş mütəxəssisi  Pərvanə Əzimova, muzeyin Numizmatika fondunun müdiri, t.ü.f.d. Aygün Məmmədova, muzeyin Vətən müharibəsi fondunun müdiri Şəfa Mövsumov və muzeyin əməkdaşı Gülnar Fərhadovanın məruzələrində dahi liderin həyatı, ictimai-siyasi fəaliyyəti və unudulmaz mövqeyi barədə məlumatlar öz əksini tapmışdır.