Mühüm hadisələr
18 Oktyabr, 2024
Muzeydə Müstəqilliyin Bərpası Günü ilə əlaqədar açıq dərs və ustad dərsi keçirilib

18 oktyabr - Müstəqilliyin Bərpası Günü ilə əlaqədar Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyində 245 nömrəli tam orta məktəbin şagirdlərinə “Müstəqilliyə gedən yol: Azərbaycan Xalq Cümhuriyyətinin varisi Azərbaycan Respublikasının müstəqilliyinin bərpası" adlı açıq dərs keçirilib.

Əlamətdar günlə bağlı Muzeyin İnnovasiyalar və təhsil proqramları şöbəsinin baş mütəxəssisi Qənirə Qafarlı şagirdlərə muzeyin Azərbaycanın müstəqillik dövrü tarixini əks etdirən ekspozisiya zallarında məlumat verib.
Daha sonra şagirdlərə gips fiquru üzərində simvolik suvenir rənglənməsi qaydası öyrədilib. Şagirdlər, həmçinin müxtəlif intellektual-əyləncəli oyunlar oynayıb, pazllar qurublar.