Mühüm hadisələr
05 Mart, 2021
Muzeyin qadın əməkdaşları 8 Mart – Beynəlxalq Qadınlar Günü münasibətilə təbrik edilib

Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin direktoru, akademik Nailə Vəlixanlı və Muzeyin Həmkarlar Təşkilatının sədri İnarə Muradəliyeva qadın əməkdaşları təbrik edib, onlara can sağlığı, ailə səadəti və işlərində uğurlar arzulayıblar. Nailə xanım qeyd edib ki, Azərbaycan elminin inkişafında qadınların rolu böyükdür. Muzeyin çoxluq təşkil edən qadın əməkdaşları öz üzərlərinə düşən vəzifələri ləyaqətlə yerinə yetirirlər. Muzeyin fəaliyyətində, əldə etdiyi uğurlarda onların zəhməti, əməyi danılmazdır. Qadınlar tarixin taleyüklü məqamlarında həmişə öz sözlərini demişlər və milli maraqlara söykənən mövqelərini nümayiş etdirmişlər.

Muzeyin Həmkarlar Təşkilatının üzvləri və sədri İnarə Muradəliyeva da öz xoş arzularını bildirib və muzey əməkdaşlarına hədiyyələr təqdim ediblər.

Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyi Azərbaycan xanımlarını 8 mart Beynəlxalq Qadınlar günü münasibətilə ürəkdən təbrik edir, onlara can sağlığı, qadın səadəti və xoşbəxtlik arzulayır.