Mühüm hadisələr
19 Mart, 2021
“ASAN Könüllülər” Muzeyi ziyarət ediblər

“ASAN Könüllülər” Təşkilatının 3 saylı Bakı “ASAN xidmət” mərkəzi üzrə nümayəndəliyi tərəfindən Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinə ekskursiya təşkil edilib.

Qeyd etmək olar ki, “ASAN xidmət” mərkəzlərindəki könüllü fəaliyyəti Azərbaycanda bu istiqamətdə aparılan dövlət siyasətinə töhvə vermiş bir təcrübə məktəbidir. Bu təcrübə məktəbinin məqsədi Azərbaycanda könüllü fəaliyyətinin təkmilləşməsindən ibarətdir.

Muzeyi ziyarət edən Könüllülərin Muzey haqqında təəssüratları: “Muzeydə olan ornamentlərin gözəliyi, füsunkarlığı bizi valeh etdi. Nümayiş olunan eksponatların orjinalığını itirmədən saxlamaqları özü bir məsuliyyətli işdir, bunun üçün muzey kollektivinə minatdarlığımızı bildirmək istəyirik. Fikrimizcə, kiçikdən böyüyə hər bir kəs muzeyi ziyarət edərək bu gözəlliyin şahidi olmalıdır”.

Yenidən görüşmək ümidi ilə “Asan Könüllülər”ə işlərində uğurlar arzulayırıq!