Mühüm hadisələr
29 Aprel, 2022
AMEA Gənc Alim və Mütəxəssislər Şurasının üzvləri muzeydə

Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin və AMEA Gənc Alim və Mütəxəssislər Şurasının təşkilatçılığı ilə bir qrup gənc alim və mütəxxəsislərin muzeyə ekskursiyası təşkil edilmişdir.

Şura üzvləri ilk olaraq muzeyin baş direktoru, akademik Nailə Vəlixanlı və muzeyin icraçı direktoru, t.ü.f.d., dosent Fərhad Cabbarovla görüşüb. Görüşdə N.Vəlixanlı gənclərin cəmiyyətdəki rolundan, ölkəmizdə onlara göstərilən diqqət və qayğıdan danışıb. Müasir dünyada elmin, təhsilin mühüm rolunu qeyd edən akademik AMEA-da gənclərin elmi fəaliyyəti üçün geniş imkanların yaradıldığını da diqqətə çatdırıb.
Sonra H.Z.Tağıyevin ev-muzeyi və "Nizami Gəncəvi və Azərbaycan Atabəyləri dövləti" sərgisinə ekskursiya təşkil olunub, xatirə fotoları çəkilib.