Mühüm hadisələr
07 Oktyabr, 2022
"Muzey eksponatları şagirdlərin rəngli dünyasında" layihəsi çərçivəsində keçirilən "Tarix fərqlilərin fırçasında" adlı sərginin əsərləri 8-ci Bakı Beynəlxalq Kitab Sərgisində nümayiş olunur

Azərbaycan Respublikası Mədəniyyət Nazirliyinin təşkilatçılığı ilə Bakı Ekspo Mərkəzində təşkil olunan 8-ci Bakı Beynəlxalq Kitab Sərgisində "Muzey eksponatları şagirdlərin rəngli dünyasında" layihəsi çərçivəsində "Tarix fərqlilərin fırçasında" adlı sərginin əsərləri nümayiş olunur.

16 iyun 2022-ci il tarixində Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyində əlilliyi olan rəssam uşaqların iştirakı ilə keçirilmiş sözügedən sərgidən olan rəsm əsərləri hazırda yerli və xarici qonaqların, həmçinin, Türkiyənin Mədəniyyət və Turizm Nazirinin müavini Serdar Çamın böyük marağına səbəb olub.

Qeyd olunan layihənin rəhbəri muzeyin İnnovasiyalar və Təhsil Proqramları şöbəsinin baş mütəxəssisi Qənirə Qafarlı olmuşdur.