Tədbirlər
29 Mart, 2023
Muzeydə I Qarabağ müharibəsi şəhidi Rövşən Camalovun 50 illik yubileyinə həsr olunmuş tədbir keçiriləcək

31 mart 2023-cü il tarixində saat 11-də Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyində I Qarabağ müharibəsi şəhidi Rövşən Camalovun 50 illik yubileyinə həsr olunmuş tədbir keçiriləcək. Tədbirdə ilk dəfə olaraq, Rövşən Camalovun həyat və döyüş yolunu əks etdirən film təqdim olunacaq.

Qeyd edək ki, hərbi əməliyyatlar zamanı qəhrəmanlıq göstərərək, şəhid olmuş Rövşən Camalov ölümündən sonra Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 9 oktyabr 1994-cü il fərmanı ilə "Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilmişdir.

Tədbir zamanı qonaqlar muzeyin Sənədli mənbələr fondunda qorunan, Rövşən Camalova məxsus materiallar ilə tanış olacaqlar.