Mühüm hadisələr
26 Dekabr, 2023
Muzeyə tanınmış ictimai xadim Qənirə Paşayevanın şəxsi əşyaları təqdim olunub
Azərbaycan jurnalisti, tanınmış ictimai xadim, Azərbaycan Respublikası Milli Məclisinin deputatı, Milli Məclisin Mədəniyyət komitəsinin sədri olmuş mərhum Millət vəkili Qənirə Paşayevanın şəxsi əşyaları Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinə təqdim olunub. Materiallar arasında Qənirə Paşayevanın Azərbaycan Respublikasının Milli Məclisinin vəsiqəsi, telejurnalistlər arasında keçirilmiş “Sorğu 2000” adlı müsabiqə nominasiyasının qalibi olması ilə bağlı diplomu, anasına hədiyyə etdiyi “Onun sevgi məktubları” adlı kitabı, Tovuz döyüşləri zamanı geyindiyi hərbi gödəkcəsi yer alır. Sözügedən şəxsi əşyalar Regional Hüquqi və İqtisadi Maarifləndirmə İctimai birliyinin koordinatoru Abbasova Nilufər və muzeyin əməkdaşı Quliyeva Aygün vasitəsilə Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinə təhvil verilib.