Mühüm hadisələr
07 İyun, 2024
Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyi və “East Gold” Məhdud Məsuliyyətli Cəmiyyəti arasında əməkdaşlıq haqqında Memorandum imzalanıb
Bu gün, Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyi və Caspian Capital Group şirkətinə daxil “East Gold” Məhdud Məsuliyyətli Cəmiyyəti (MMC) arasında əməkdaşlıq haqqında Memorandum imzalanıb. Görüşdə muzeyin direktoru, akademik Nailə Vəlixanlı, “Caspian Capital Group” şirkətinin təsisçisi Elxan Paşayev və hər iki tərəfin əməkdaşları iştirak ediblər. Akademik N.Vəlixanlı qonaqları salamlayaraq, onları muzeydə görməkdən məmnun olduğunu bildirib. Görüşdə hər iki tərəfin təşkilatçılığı ilə yeni layihələr, mədəni tədbirlərin keçirilməsi istiqamətində əməkdaşlıq perspektivləri müzakirə olunub. Mədəni irsin qorunması, öyrənilməsi və təbliği, həmçinin elmi və mədəni əlaqələrin möhkəmləndirilməsi məqsədi ilə muzeydə mühafizə olunan materiallar əsasında birgə keçiriləcək sərgi haqqında qarşılıqlı fikir mübadiləsi aparılıb. Eyni zamanda “Caspian Capital Group” şirkətinin təsisçisi Elxan Paşayev zərgərlik sektorunda həyata keçirilən tədbirlər barədə məlumat verib. E.Paşayev qeyd edib ki, şirkət Azərbaycan brendlərinin təbliğatına üstünlük verir və bazara yeni məhsullar təqdim edir. "East Gold" brendi təmamilə yeni məhsuldur və alıcıların qızıla olan əlçatanlığını tam təmin edir.
Daha sonra tərəflər onlar üçün prioritet və aktual olan elmi və mədəni-maarif layihələrinin həyata keçirilməsinə dair əməkdaşlıq haqqında Memorandum imzalayaraq, razılığa gəliblər.
Sonda qonaqlar muzeyin yeni ekspozisiyası ilə tanış olublar.