Mühüm hadisələr
07 İyun, 2024
Muzeyin əməkdaşı I Milli Təhsil Zirvəsində çıxış edib

Azərbaycan Respublikası Təhsil Cəmiyyəti və “Təhsilli Gələcək” Təhsilin İnkişafı İctimai Birliyinin birgə təşkilatçılığı ilə Xəzər Universitetində I Milli Təhsil Zirvəsi keçirilib.

Tədbirdə 250-yə yaxın təhsil ictimaiyyəti nümayəndələri, şəhid ailələrinin üzvləri iştirak ediblər. Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin Təsviri materiallar fondunun müdiri, Azərbaycan Respublikası Təhsil Cəmiyyətinin İdarə Heyətinin üzvü, memarlıq üzrə fəlsəfə doktoru Nardanə Yusifova tədbirin moderatoru qismində çıxış edib. Tədqiqatçı N.Yusifova muzey-təhsil əlaqələrindən də danışıb. Qeyd edib ki, Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyinin şagird və tələbələr üçün keçirilən tədbirləri, tarixin müxtəlif dövrlərinə həsr olunmuş viktorina və açıq dərsləri gələcək nəslin maariflənməsində böyük rol oynayır.

Ətraflı keçiddə

I Milli Təhsil Zirvəsi keçirilib - AZƏRTAC (azertag.az)