Tədbirlər
07 Mart, 2023
8 Mart – Beynəlxalq Qadınlar Günü münasibətilə tədbir keçirilib

Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyində 8 Mart – Beynəlxalq Qadınlar Gününə həsr edilmiş tədbir keçirilib. Tədbirdə muzeyin direktoru, akademik Nailə Vəlixanlı, muzeyin elmi işlər üzrə direktor müavini, t.ü.f.d., dosent Fərhad Cabbarov və digər muzey əməkdaşları qadın həmkarları təbrik edib, onlara can sağlığı, ailə səadəti və işlərində uğurlar arzulayıblar. Akademik Nailə Vəlixanlı çıxışında qeyd edib ki, Azərbaycan elminin inkişafında qadınlar mühüm rol oynayır. Həmçinin, Nailə Vəlixanlı muzeydə çalışan əməkdaşların əksəriyyətinin qadınlar olduğunu və öz üzərlərinə düşən vəzifələri ləyaqətlə yerinə yetirirdiklərini bildirib.

Sonda muzeyin Həmkarlar Təşkilatının sədri İnarə Muradəliyeva və üzvləri öz xoş arzularını bildirərək, muzeyin qadın əməkdaşlarına hədiyyələr təqdim ediblər.